Головна » 2016 » Март » 29 » В Розвелі з музею викрали модель НЛО
08:48
В Розвелі з музею викрали модель НЛО

Поліція американського штату Нью-Мексико заарештувала підлітка за крадіжку моделі корабля прибульців з музею НЛО в Розвелі 19 березня. Модель НЛО зі скловолокна і металу стояла в центрі Розвела, проте була перевезена до музею після ушкоджень, отриманих під час хуртовини.

Завдяки запису камери спостереження поліція з'ясувала, що троє злочинців відвезли модель на пікапі. Макет у зруйнованому стані був знайдений в околицях Розвела через чотири дні після крадіжки (23 березня).

За причетність до злочину був затриманий місцевий підліток, ім'я якого не розкривається. Двоє його ймовірних спільників залишаються в розшуку.

Городок Розвел здобули популярність завдяки інциденту , що стався в 1947 році. Стверджується, що неподалік від місцевої військової бази було виявлено безліч фрагментів невідомого транспортного засобу і навіть кілька тіл. Одне з пояснень припускає, що біля Розвела сталася аварія НЛО з декількома пілотами, але військові приховали всі докази.

Переглядів: 648 | Додав: writer | Теги: НЛО, інопланетяни, макети, США, підлітки, Розвел, крадіжки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra in dui sit amet consequat.

- John Doe, creative director

Praesent vestibulum commodo mi eget congue. Ut pretium vel lectus vel consectetur.

- John Doe, creative director

Etiam quis aliquam turpis. Etiam in mauris elementum, gravida tortor eget, porttitor turpis.

- John Doe, creative director

Lorem ipsum
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Curabitur pharetra dictum lorem, id mattis ipsum sodales et. Cras id dui ut leo scelerisque tempus. Sed id dolor dapibus est lacinia lobortis.
Learn more